Prepoznate roparja zlatarne?

Foto: PU Murska Sobota moški rop zlatarna Foto: PU Murska Sobota moški rop zlatarna
Če ste videli roparja zlatarne v Murski Soboti, obvestite najbližjo policijsko postajo.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 13. ure je neznani moški oropal zlatarno v Murski Soboti. Star je do 30 let, visok od 170 do 180 cm, vitke postave, podolgovatega, koščenega in obritega obraza. Na glavi je imel svetel klobuk iz blaga z ozkim krajcem in črno obrobo v sredini in večja sončna očala temne barve. Oblečen je bil v srajco z dolgimi rokavi svetlo modre barve, svetle hlače po vsej verjetnosti iz jeansa, obut v športne copate. Imel je nahrbtnik črne barve. Govoril je v slovenskem jeziku brez narečja.  

Policija naproša občane, če karkoli vedo o ropu ali prepoznajo neznanca na fotografiji, naj pokličejo na anonimno številko policije 080 1200 ali na 113.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:58 5. Avgust 2013.

    po sliki viden ne vem če se ne sprehaja po celju oziroma živi tako da se prevaža s kraja v …

  • 14:21 4. Avgust 2013.

    Očitn je rabil keš za nov klobuk.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.