Prepoznate tega človeka?

Foto: Facebook Tat očal v Optiki Prima
Optika Prima je objavila posnetek varnostnih kamer, na katerih je vidno, kako moški ukrade očala.
Oglej si celoten članek

Posnetek s prošnjo uporabnikom, naj ga delijo, so v sredo objavili na Facebooku in dodali, da je ukradel dvoja očala. Upajo, da ga bodo prepoznali. 

xxx

Na vprašanje, kdaj je prišlo do tatvine, kakšna je škoda in ali so tatu že našli, so nam v Optiki Prima odgovorili le, da je bila bila obveščena policija in da se lahko za vse informacije obrnemo na njih. 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:57 18. Avgust 2017.

    Optika Prima je objavila posnetek varnostnih kamer, na katerih je vidno, kako moški ukrade očala...............ali se šalite ? Na posnetku …

  • 12:23 18. Avgust 2017.

    Bednik. Ga že vidim kako z odvetnikom trdita, da je bil v tistem trenuku "neprišteven".

  • 10:44 18. Avgust 2017.

    revež za kruh nima ...tazga bi kr s skirco po rokci pa ne bi več kradu..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.