Prepoznate tega moškega? Oropal je trgovino.

ropar Kranj ropar Kranj
Kranjski policisti so objavili fotografijo moškega, ki je oropal živilsko trgovino.
Oglej si celoten članek

Storilec je včeraj okoli 15.30 vstopil v živilsko trgovino na Planini v Kranju (nasproti nekdanje mlekarne). Moški je z orožjem zagrozil zaposlenim, odtujil nekaj denarja in s kraja peš pobegnil proti Čirčam. 

Storilec je visok okoli 170 centimetrov, oblečen je bil v "vojaško" jakno, obraz pa je imel zakrit s črno masko z izrezom za oči. Je močnejše postave. Masko si je storilec nadel pred izvršitvijo kaznivega dejanja. 

Policija naproša vse, ki bi karkoli vedeli o ropu ali storilcu, naj pokličejo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200. 

Slovenija Oropal trgovino. Ste ga videli?

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 06:20 30. December 2017.

    Če piše, da: "Masko si je storilec nadel pred izvršitvijo kaznivega dejanja" kako je potem lahko slika storilca v trgovini …

  • 10:46 13. December 2017.

    Po moje je Jahačkov Tonček iz Stražiša?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.