Prepoznate vlomilca?

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Kranjskogorski policisti so objavili sliko domnevnega vlomilca, za katerega domnevajo, da je vlomil v dve stanovanjski hiši v okolici Kranjske Gore.
Oglej si celoten članek

Policisti sicer iščejo dva neznana storilca, stara okoli 20 let in visoka približno 170 centimetrov, ki sta prejšnji torek okoli 9. ure v Ratečah pri Kranjski Gori vlomila v stanovanjsko hišo, iz katere sta pobrala zlatnino. Čez nekaj dni, v ponedeljek, sta ob približno isti uri vlomila tudi v stanovanjsko hišo na Belci pri Mojstrani, pri čemer pa sta bila zalotena. Kljub temu jima je uspelo pobegniti.

Po podatkih policije je bil eden od storilcev oblečen v rdeč, drugi pa v črn pulover s kapuco. Po izjavah prič so izdelali  fotorobota enega od osumljencev. Vse, ki imajo informacije o neznanih storilcih, policisti prosijo za pomoč. Pokličite jih na telefonsko številko Policijske postaje Kranjska Gora 04/582 07 00 oziroma na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 14:33 23. Januar 2014.

    J.J. z lasuljo

  • 19:39 19. December 2013.

    To je Alma iz šova Slovenija ima talent..., vsaj videz je takšen...

  • 17:56 15. November 2013.

    Ma ne to je Mujo Hafner iz Škofalje Loke leta 2036!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.