Prepričal ju ni denar

Foto: Žurnal24
Predsednik vlade Borut Pahor še vedno išče novega ministra za kmetijstvo. Po premierjevih besedah je bil razlog, da sta dva prejšnja kandidata odklonila sodelovanje, denar.
Oglej si celoten članek

Pahor je dejal, da se mu v politični karieri še ni zgodilo, da bi nekdo zavrnil vstop v politiko.

"Dva kandidata za kmetijskega ministra sta zavrnila ponudbo zaradi slabe plače," je dejal Pahor in dodal, da sta ugledna strokovnjaka, ki dobro zaslužita in ne vidita razloga, da bi za po njunem mnenju slabo plačo šla pod reflektorje, izpostavila svoj ugled ter izgubila reference strokovnjakov. "To se mi je zgodilo prvič," je dejal.

Kmetijsko ministrstvo trenutno vodi minister za lokalno samoupravo in regionalno politiko Henrik Gjerkeš, ki mu je Pahor to nalogo začasno zaupal konec marca.

Pahor je ob tem zanikal, da bi bil njegov kandidat ekonomist Andrej Horvat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.