Preprodajalci razgrabili Šarićeve stvari

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Na drugi dražbi predmetov srbskega narkokralja Darka Šarića so bili najbolj zagreti srbski preprodajalci.
Oglej si celoten članek

Druga dražba Šarićevih premičnin ni bila tako uspešna kot prva, na kateri so zbrali okoli 85 tisoč evrov. Na včerajšnji dražbi so ponudili okoli sto stvari, ki jih je policija zasegla srbskemu narkokralju, ki je še vedno na begu. Med predmeti je bila razkošna stanovanjska oprema, bela tehnika in fitnes oprema. Direkcija za upravljanje z odvzetim premoženjem je z drugo dražbo zbrala okoli 15 tisoč evrov.

Na drugi dražbi, kjer so ponujali 110 predmetov, se je zbralo okoli trideset ljudi. Srbski Press poroča, da je večino stvari kupila peterica moških, domnevno preprodajalcev, kar je najbolj razburilo upokojence, ki so na dražbo prišli z namenom, da privarčujejo nekaj denarja.

"Tukaj človek ne more kupiti ničesar! Prišel sem, ker sem mislil, da bom kupil določene predmete po ugodni ceni, toda zaradi preprodajalcev je to nemogoče," se je razburjal neki upokojenec. Največ zanimanja so kupci pokazali za dve vitrini, ki so ju na koncu prodali za 590 evrov. Do zapletov je prišlo tudi med prodajo belega usnjenega kavča, ki je imel začetno ceno 283 evrov, prodali pa so ga za 478 evrov, kar je razburilo kupca, ki so mu konkurenti neprestano zviševali ceno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.