Preprosti triki za trendovsko prenovo lesenega pohištva

Foto: Apartment Therapy
Foto: Apartment Therapy
Trendovski kosi pohištva lahko našemu prostoru dodajo popolnoma nov pridih in ustvarijo edinstven ter prepoznaven slog našega bivanjskega prostora. Ne glede na zgodbo, ki jo želite vnesti v svoje stanovanje ali hišo, pa zanjo ne potrebujete nujno dragega in eksotičnega pohištva, saj lahko poseben izgled omaric, predalnikov, miz ali stolov dosežete tudi sami.
Oglej si celoten članek

Uporabite lahko stare, masivne kose pohištva in jih spremenite v elegantne in sodobne, novim in minimalističnim kosom pa vdahnete slog po vaših željah. Na ta račun ne boste samo prihranili, ampak z malo truda ustvarili točno to, kar si želite.

Osnovni ideji dizajna sledijo izvedba in tehnične rešitve. Da boste dosegli želeni učinek in končni videz vašega lesenega elementa, je vodilna slovenska proizvajalka premazov za les, Belinka, pripravila brezplačen posvet v Belinkini kavarnici, ki je že obiskala Celje in Kranj.

Po nasvet v Belinkino kavarnico

Nasvet strokovnjaka za obnovo in zaščito lesa lahko, skupaj z omamno dišečo kavo, dobite še v Mariboru in Ljubljani, ki ju bo Belinkina kavarnica obiskala v naslednjih vikendih. Prenova lesenega pohištva namreč zahteva več korakov, še posebej, če smo se odločili za obnovo starega kosa pohištva. Belinkin izkušen mojster vam bo znal svetovati o samem procesu in korakih prenove, kot tudi pri izbiri ustreznih izdelkov, s katerimi bo vaš trud ohranjen še dolga leta.

Belinkin strokovnjak vam bo poleg svetovanja prikazal tudi praktični del premazovanja Belinkine klopi in demonstriral pravilen nanos zaščitnih ter dekorativnih sredstev.

Izvedeli boste, kako ravnati z lesom, ga zaščititi in negovati na način, ki je prijazen okolju. Belinkino kavarnico lahko obiščete še pred trgovino Bauhaus med 15. in 17. majem v Mariboru, med 22. in 24. majem v Ljubljani na Rudniku in med 29. in 31. majem v Ljubljani na Kajuhovi. Vsi, ki boste obiskali Belinkino kavarnico, lahko še do konca meseca sodelujete v nagradni igri in se potegujete za domači kavni aparat ali stilska očala z lesenim okvirjem. Več informacij lahko najdete na www.belmojster.net in na Facebook profilu Belinka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.