Prerešetan v krvnem maščevanju

Foto: Žurnal24 umor, karlovac Foto: Žurnal24 umor, karlovac Foto: Žurnal24 umor, karlovac Foto: Žurnal24 umor, karlovac Foto: Žurnal24 umor, karlovac Foto: Žurnal24 umor, karlovac Foto: Žurnal24 umor, karlovac Foto: Žurnal24 umor, karlovac Foto: Žurnal24 umor, karlovac
V Karlovcu je v bližini trgovskega centra izbruhnilo streljanje. Ubit je bil en človek, več je ranjenih. Neuradno je razlog krvno maščevanje med romskima družinama. Napadalci že prijeti.
Oglej si celoten članek

Umor se je zgodil pri parkirišču pred centrom Supernova okoli 15.15. Več moških naj bi po pričevanju očividcev takrat iz avtomobila začelo streljati v tovornjak, v katerem se je peljala romska družina Velić.

Radio Mrežnica, ki se sklicuje na neuradne vire, trdi, da je v streljanju umrl voznik tovornjaka TAM Mate Velić. Z njim sta bili v vozilu tudi 43-letna žena in 15-letna hči, ki pa jima je kljub ranam uspelo pobegniti proti parkirišču trgovskega centra. Mati je dobila kroglo v glavo in se zdravniki za njeno življenje še borijo, hči pa je bila ustreljena v prsi.

Policija je domnevne strelce okoli 17. ure že prijela.

Prizorišče obračuna v GALERIJI

Brat streljal in sprožil maščevanje
Povod za današnji tragični dogodek naj bi se zgodil že v soboto, ko sta si romski družini Velić in Hudorović  v kraju Otok Ošarijski pri Karlovcu hudo skočili v lase. Tudi takrat je imela glavno besedo pištola, a se je končalo "le" z dvema ranjenima. Brata Hudorović, stara 23 in 21 let, je s streli iz pištole huje ranil 48-letni Frane Velić, brat danes ustreljenega Mateja. Frane je streljal v družbi 18-letnega sina, potem ko so sosedje slišali glasen prepir med člani obeh družin.

Velića sta se nato usedla v črn BMW-jev terenec in odbrzela. V lov za njima so se podali tudi policisti, a so jih ustavili šele po večkilometrski gonji.

Oba Velića sta se znašla v priporu, danes pa je Mate dejanje svojega brata plačal z življenjem.

Karlovac je od slovenske meje oddaljen le nekaj kilometrov, zato je kot nakupovalno središče priljubljen tudi med Slovenci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.