Ropar napadel uslužbenca, vmešal se je še kupec

Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Storilca še iščejo.
Oglej si celoten članek

Včeraj, nekaj čez 22. uro, so bili mariborski policisti obveščeni o poskusu ropa ene izmed bencinskih črpalk na Teznu v Mariboru, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Neznani storilec je vstopil v prodajalno na bencinski črpalki, počakal, da so kupci odšli, nato pa vstopil pred pult in z ostrim predmetom zagrozil prodajalcu, naj odpre blagajno. Ta se je moškemu uprl, prišlo je do prerivanja, pri čemer je prodajalcu na pomoč priskočil občan.

Med prerivanjem sta se oba lažje telesno poškodovala, neznani storilec pa je zbežal iz bencinske črpalke.

Moški je suhe postave, visok okrog 1790 centimetrov, z brado. Oblečen je bil v črni pulover s kapuco in kavbojke črne barve, nosil je rdeče športne copate. 

Preiskava kaznivega dejanja poskusa ropa se nadaljuje, so še dodali iz PU Maribor.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:57 5. Julij 2022.

    Verjetno Dalmatinec. Ti so ‘malo višji’..

  • 11:49 5. Julij 2022.

    Pri takšni višini ga ne bo težko izslediti......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.