Preserje: Ropar grožnje podkrepil z nožem

Foto: arhiv Žurnal24
Foto: arhiv Žurnal24
Nekaj po 14. uri je neznance oropal prodajalno v Preserjah pri Radomljah.
Oglej si celoten članek

Neznani storilec je vstopil v prodajalno in od prodajalke zahteval denar. Svoje zahteve je podkrepil z nožem. Neznani storilec je sam izpulil blagajniški predal z denarjem in zbežal iz prodajalne proti parkirišču. Od tam se je odpeljal z osebnim vozilom Seat Ibiza, rdeče barve, ljubljanskih registrskih oznak, so sporočili s PU Ljubljana. 

Po podatkih policije ni bil nihče poškodovan. Policija je začela z iskanjem vozila in storilca. V iskanje je bil vključen tudi policijski helikopter. Do tega trenutka storilca in vozila niso izsledili. 

Policisti nadaljujejo z aktivnostmi, so še sporočili s PU Ljubljana. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • ode
    20:36 7. Junij 2017.

    Ali pa Tuš samopostrežna v križišču s kamniško.

  • ode
    20:35 7. Junij 2017.

    Druge prodajalne ni, kot papirnica - fotokopirnica na Pelechovi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.