Preserje: Roparja sta se znesla nad občanom

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
V Preserjah sta dva zamaskirana neznanca okoli 8. ure zjutraj vstopila v stanovanjsko hišo, se znesla nad občanom in ga okradla.
Oglej si celoten članek

Zjutraj so bili nogovoriški policisti obveščeni o ropu v Preserjah. Po prvih ugotovitvahs ta dva zamaskirana neznanca okoli 8. ure zjutraj vstopila v stanovanjsko hišo, kjer je bil občan. Nad njim sta se fizično znesla, nato pa pregledala notranje prostore ter našla in ukradla nekaj gotovine. Po izvršenem dejanju sta peš zbežala v smeri naselja Batuje. 

Policija poziva vse morebitne očividce oz. vse, ki bi lahko policistom nudili koristne informacije, da to takoj sporočijo na številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200 oziroma se zglasijo na najbližji policijski postaji. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.