Pretep v velenjskem zdravstvenem domu

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Odvisnik od drog je v zdravstvenem domu hotel pretepsti svoje dekle. Ko so prišli policisti, se je spravil še nanje.
Oglej si celoten članek

"Okoli pol enajste ure smo opravili ogled kraja kaznivega dejanja poskusa preprečitve uradnega dejanja policistu," so sporočili s celjske policijske uprave. 

"31-letni pacient metadonskega zdravljenja je v Zdravstvenem domu hotel pretepati svoje dekle, kar mu je preprečil eden izmed čakajočih, s katerim se je zapletel v pretep. Nadaljnjo kršitev so mu preprečili varnostniki. Ob prihodu je enega izmed policistov Policijske postaje Velenje udaril v obraz," so zapisali v sporočilu.

Policisti so uporabili prisilna sredstva in mu odvzeli prostost, zoper njega bodo napisali kazensko ovadbo. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:43 15. December 2016.

    naj si mali clovek privosci malo odduska nad ravbarji nasega zdravlja!!

  • ode
    18:38 14. December 2016.

    Slovenija za metadon letno zafučka okrog 12 milijonov evrov. To je velik, nenadomestljiv biznis za zdravstveno mafijo. Ne pričakujmo, da …

  • 16:16 13. December 2016.

    Čakaj malo, od česa bi pa potem živel Milan Crack iz NIJZ in ostala farmacevtska kompanija,...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.