Pretepenega pustili, da ga povozi avto

Foto: Žurnal24 Kraj, kjer je prišlo do pretepa. (Foto: Zvonko Zivkovic/PIXSELL)
Dva mladeniča sta pretepla 17-letnika, ga pustila ležati na cestišču, kjer ga je nato povozil avtomobil. Za posledicami poškodb je v jutranjih urah umrl v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Po prvih podatkih je prišlo do besednega spora med dvema mladeničema iz Gradišta in dvema mladeničema iz Županje, poroča portal vecernji.hr. Ko se je prepir razplamtel, so se iz lokala City v središču Gradišta prestavili na ulico. Tam so se začeli pretepati. Zaenkrat ni znano, ali so nesrečnega 17-letnika potisnili ali je sam padel na cesto. Priče pravijo, da so mladeniča, ko je padel, začeli brcati.

Ko jih je eden od očividcev prišel ločiti, so se napadalci razbežali, svojo žrtev pa pustili na vozišču. V tem trenutku je pripeljal avtomobil. Po ocenah očividcev ni vozil hitro, a zaradi slabe vidljivosti ni uspel pravočasno zavreti.

Policija je napadalca že pridržala, preiskava pa še poteka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.