Pretepli dolžnika in mu grozili

Foto: Žurnal24 42- in 44-letni moški sta utemeljeno osumljena izsiljevanja, so zaključili krimi
Pred dnevi so štirje moški iz Celja in Žalca poskušali izterjati denar od 38-letnika. Začeli so mu groziti celo z utopitvijo ter ga pretepli, kar jih je na koncu stalo prostosti.
Oglej si celoten članek

Pred štirimi dnevi so štirje moški (stari od 20 do 22 let) z območja Celja in Žalca poskušali izterjati denar od 38-letnika iz Žalca. Slednji je namreč enemu izmed njih dolgoval neznano vsoto.

Zvečer so proti njegovi volji vstopili v njegovo stanovanje, mu grozili in ga pretepli. Hkrati so mu zagrozili, da ga bodo v primeru, če ne bo priskrbel denarja, utopili. Oškodovanec je za denar po telefonu zaprosil prijatelja, ta pa je poklical policijo.

Policisti so četverico pridržali. Trije so bili po zaslišanju izpuščeni, 22-letnemu Žalčanu pa je preiskovalni sodnik po zaslišanju odredil pripor. Vsi štirje bodo kazensko ovadeni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.