Pretepli sina ministra Mateja

Foto: Žurnal24 Mate o kadrovanju Kresalove na notranjem ministrstvu: zaradi neuspeha na volitva
V četrtek popoldne so štirje mladi fantje na Resljevi ulici v Ljubljani pretepli 15-letnika. Po neuradnih podatkih gre za sina notranjega ministra Dragutina Mateja.
Oglej si celoten članek

Na ljubljanski policijski upravi so za zurnal24 potrdili, da je v četrtek okoli 18. ure na Resljevi ulici v Ljubljani prišlo do nasilnega dejanja. Štirje mladi fantje, stari med 16 in 18 let iz Grosupljega in Ivančne Gorice, so pristopili do 15-letnega kolesarja iz Ljubljane. Od njega so z grožnjo s pretepom zahtevali kolo, a ga mladenič ni želel izročiti, zato so mu hoteli kolo na silo iztrgati iz rok. Policisti so osumljene kmalu izsledili in jih pridržali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.