Prevara: Lidl, Bauhaus, Ikea in drugi ne omogočajo dodatnih popustov

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Na vhodih Lidlovih trgovin so se znašla obvestila o možnosti dodatnih popustov.
Oglej si celoten članek

"Kupce obveščamo, da so se na vhodih naših trgovin znašla obvestila o možnosti dodatnih popustov. Gre za prevaro, zato pozivamo, da ne klikate na povezave ali si naložite aplikacije, saj se s tem izpostavljate nevarnosti zlorabe podatkov oziroma nepredvidenim stroškom," so zapisali pri diskontnem trgovcu Lidlu.

Na vhodih njihovih trgovin so se namreč znašli letaki s QR kodo, ki naj bi tistim, ki jo bodo poskenirali in odprli račun pri nemški banki z brezplačno kreditno kartico prejeli še super ugodnosti. Tako naj bi dobili takoj kar 21 odstotkov povračila denarja za nakup v Ikei, pa tudi pri večjih trgovcih Bauhausu, Lidlu, E Leclerc in C&A, v nekaterih gostilnah pa naj bi jim že po drugem nakupu povrnili 10 odstotkov denarja.

A nato so v Lidlu umaknili tvit, izkazalo se je namreč, da ne gre za prevaro. 

Kje je najceneje? Ikea: Primerjali smo cene v Sloveniji, Italiji, Avstriji in na Hrvaškem

Pozor, gre za prevaro, kar opozarjajo tudi Pri Lidlu.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • Mac
    21:22 3. April 2021.

    Ni prevara... Z plačilom z banko Vivid dobiš do 25% kupnine (odvisno od trgovine) v delnice. Ta denar lahko takoj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.