Prevarantkama sama izročila zlatnino in še 50 evrov za povrh

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Neznankama kar sama izročila več kosov zlatnine.
Oglej si celoten članek

Včeraj je občanka v Mariboru prijavila, da se je 11. februarja v Mariboru srečala z neznanima ženskama, "ki sta ji ponudila uslugo, da ji lahko za prostovoljni prispevek očistita zlate izdelke kot so prstani, verižice in zapestnice. S ponudbo se je oškodovanka strinjala in odšla domov ter neznankama nato prinesla več kosov zlatnine, katere naj bi ji očistili," so sporočili mariborski policisti. Poleg zlatnine jima je za delo izročila še 50 evrov.

Zlatnino naj bi ji neznanki vrnili naslednji dan na istem mestu, vendar ju ob dogovorjenem času tam ni bilo, prav tako se ne javljata na mobilno številko, ki sta jo dali ob dogovoru.

Zaradi lahkovernosti je Mariborčanka ob okrog 800 evrov. 

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:24 15. Februar 2017.

    te je pa dobra,naivnost ta lahko orngi košta

  • 21:49 14. Februar 2017.

    Si lahko bolj prizadet? Močno dvomim...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.