Prevarantski Slovenec prijet

Foto: Žurnal24 Jahto je prevarantska dvojica sunila tako, da sta prepričala uslužbenca v marini
V marini Kaštela so na podlagi tiralice prijeli 40-letnega državljana Slovenije, ki ga sumijo, da je skupaj z 51-letnim kolegom iz Avstrije poskušal ukrasti 22 metrov dolgo jahto in ogoljufati lastnika, podjetje Heinz nautika iz Zadra.
Oglej si celoten članek

Slovenca so prijeli včeraj zvečer, danes dopoldne je že obiskal preiskovalnega sodnika, medtem ko je njegov pajdaš na begu. Očitajo jima, da sta  3. julija prevarala uslužbenca v marini Dalmacija v Sukošanu in se mu lažno predstavila kot lastnika jahte Katarina. Dejala sta, da jima plovilo pripada zaradi neplačanih dolgov. Pripravila sta ga, da je napisal nalog o preselitvi prestižnega plovila, vrednega 1,2 milijona evrov, v marino Kaštela.

Razkošna jahta je zdaj v varnih lastnikovih rokah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.