Prevažal 10.500 petard

Foto: Žurnal24
Policisti so včeraj v okolici Grosupljega pri 24-letniku zasegli okoli 10.500 kosov pirotehničnih izdelkov in okoli 2500 evrov gotovine.
Oglej si celoten članek

Na Cikavi so policisti včeraj 24-letniku iz okolice Ljubljane zasegli okoli 10.500 kosov pirotehničnih izdelkov (petard) in okoli 2500 evrov gotovine. Na mladeniča so naleteli med nadzorom prometa.

24-letnik je petarde prevažal v osebnem avtomobilu znamke Renault Clio. O zadevi so policisti obvestili pristojne inšpekcijske službe, o vseh zbranih informacijah pa bodo obvestili tudi pristojno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.