Previdno: zaradi nesreče zaprta ta zelo prometna cesta

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zaradi prometne nesreče tik pred popoldansko prometno konico zaprta zelo prometna cesta Štajerska cesta (Ljubljana–Črnuče).
Oglej si celoten članek

Prometno-informacijski center je na svojih družbenih kanalih obvestil, da je zaprta Štajerska cesta v Ljubljani. Razlog je prometna nesreča. 

Uprava RS za zaščito in reševanje je na svoji spletni strani zapisala, da je sta ob 13.45 na Štajerski cesti v Ljubljani trčila osebno in tovorno vozilo. "Gasilci GB Ljubljana so zavarovali kraj, nevtralizirali iztekle motorne tekočine in s tehničnim posegom iz vozila rešili ukleščeno poškodovano osebo in nudili pomoč drugim enotam," so še zapisali.

Prometno-informacijski center je še dodal, da na tem območju nastajajo daljši zastoji v vse smeri. Voznikom zato svetujejo, da se preusmerijo in na krožišču Tomačevo ne zavijajo proti Črnučam.

*Fotografija je simbolična

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:14 18. September 2023.

    Same nesreče, če ni prometna, je v hribih, če ni ta se zgodi umor. Adijo pamet!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.