Prevozil rdečo luč, štirje poškodovani

Foto: bralka
Foto: bralka
Kdo je prevozil rdečo luč, policisti še raziskujejo.
Oglej si celoten članek

V križišču Njegoševe ceste in Ilirske ulice v Ljubljani se je včeraj okoli 23. ure zgodila prometna nesreča, v kateri so se poškodovali štirje ljudje. Kot so sporočili ljubljanski policisti, je do trčenja prišlo, ker naj bi eden od voznikov prevozil rdečo luč na semaforju.

Šestindvajsetletni voznik je vozil specialno vozilo policije po Njegoševi cesti iz smeri Masarykove ceste naravnost čez križišče z Ilirsko ulico v smeri proti Zaloški cesti. Takrat je po Ilirski ulici iz smeri Komenskega ulice v križišče z Njegoševo cesto pripeljal 36-letni voznik osebnega vozila znamke Renautl clio. Ta je v križišču zavijal levo na Njegoševo cesto v smeri proti Masarykovi cesti.

Vozili sta v križišču trčili, pri tem pa so se lažje poškodovali oba voznika, sopotnica v službenem vozilu policije in moški, ki se je takrat nahajal v intervencijskem prostoru policijskega vozila.

Glede okoliščin prometne nesreče policisti še zbirajo obvestila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:24 20. Junij 2013.

    "Specialno vozilo" ha ha ha Kok hudo se sliši ha ha ha

  • 12:59 20. Junij 2013.

    Če jaz prav poznam Ljubljano je bila vsaj urgenca par deset metrov stran.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.