Prevrnil se je in umrl

V Dražgošah je popoldne umrl traktorist, ki se je nesrečno prevrnil.
Oglej si celoten članek

Ob 16.39 je v naselju Dražgoše traktorist s traktorjem zapeljal na brežino in se prevrnil. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Gasilci PGD Škofja Loka in Selca so kraj nesreče fizično in požarno zavarovali, ter preprečili nadaljnji zdrs traktorja po hribu. Pomagali so tudi reševalcem NMP Škofja Loka pri prenosu mrtvega voznika do reševalnega vozila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:14 30. April 2013.

    traktor mora imeti nameščen varnostni lok ali kabino. Roko na srce nobena stvar ne pomaga če se prevračaš, saj traktor …

  • 20:58 29. April 2013.

    Ni mi jasno zakaj že zdavnaj ni bilo prepovedano voziti traktor brez kabine.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.