Prevrnil se je na bok

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
"Bočno parkiranje za blondinke," so hudomušno zapisali štirje naši bralci. Drug bralec pa dodaja: voznik je bežal s tržnice na Jesenicah. Policisti zadevo še preučujejo.
Oglej si celoten članek

Kot je razvidno iz fotografij v galeriji, je prevrnjen avtomobil takoj zbudil nemalo pozornosti med radovednimi očividci. "Bočno parkiranje za blondinke," so zapisali naši bralci Uroš Razinger, Tilen Koranter, Nina Obid in Nataša Novak ob priloženih fotografijah prevrnjenega avtomobila.

"Vozilo je pobegnilo s tržnice na Jesenicah ob približno 10. uri. Nihče ni bil poškodovan, samo pločevina je trpela," pa nam je sporočil bralec Matjaž.

Za več pojasnil smo poklicali na PU Kranj. Tiskovni predstavnik Andrej Zakrajšek nam je potrdil, da je v nesreči nastala le materialna škoda. Ker policisti zadevo še obravnavajo, več podatkov ni znanih.

Če imate tudi vi za nas zanimive fotografije, nam jih lahko posredujete na naveza@zurnal24.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.