Izlet po vinogradih se ni dobro končal ...

Foto: Roccy Rok/Facebook Prevrnjen avto v vinogradu
V Orešju na Bizeljskem v občini Brežice se je v soboto zvečer pripetila nenavadna prometna nesreča, ki bi se lahko končala s hudimi posledicami.
Oglej si celoten članek

Voznik je na srečo ostal nepoškodovan.

V soboto okoli 20.20 je voznik z osebnim avtomobilom hrvaških registrskih oznak zapeljal s ceste, ki poteka med vinogradi, in se prevrnil po pobočju vinograda. Pri tem je vozilo še zagorelo, voznik pa na veliko srečo v nesreči ni utrpel poškodb. Na kraj dogodka so pridrveli domači gasilci, ki so zavarovali kraj nesreče in požar pogasili, poročanje uprave za zaščito in reševanje povzema portal sobotainfo.com. 

Posledice je v fotografski objektiv ujel uporabnik Facebook skupine V živo s slovenskih cest Roccy Rok.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.