Prevrnjen na streho in ukleščen med drevesi

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
S Policijske uprave Celje sporočajo podrobnosti o tragični nesreči.
Oglej si celoten članek

"Danes okoli desete ure smo bili obveščeni, da se je v kraju Brdinje pri Ravnah na Koroškem med prevračanjem traktorja smrtno poškodoval voznik traktorja," so nam sporočili s PU Celje.

Policisti Postaje prometne policije Celje, so v prisotnosti dežurnega državnega tožilca in dežurne preiskovalne sodnice iz Slovenj Gradca nato opravili ogled kraja tragične nesreče: "Dosedanje ugotovitve kažejo, da je 35-letni domačin vozil registriran kmetijski traktor po lokalni cesti na Brdinjah pri Ravnah na Koroškem. Med vožnjo je pred ostrim desnim ovinkom zapeljal preko levega roba ceste, kjer se je traktor večkrat prevrnil po nabrežini in travniku pod cesto."

Pojasnjujejo, da je obstal prevrnjen na streho in ukleščen med drevesi. Pri tem je voznik utrpel tako hude telesne poškodbe, da je na kraju prometne nesreče umrl.

"Okoliščine in vzrok za nastanek prometne nesreče še ugotavljajo. Dežurna preiskovalna sodnica je odredila sodno obdukcijo trupla pokojnega in izredni tehnični pregled traktorja," so zaključili. Po opravljenem ogledu bodo vseh zbranih obvestilih s poročilom obvestili pristojno državno tožilstvo v Slovenj Gradcu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.