Pri Bihaću umrli štirje ljudje

V hudi prometni nesreči pri Bihaću so danes zjutraj umrli štirje hrvaški državljani. Še dva sta huje poškodovana, med njima naj bi bil tudi otrok.
Oglej si celoten članek

"Danes zjutraj sta v bližini Bihaća trčila mercedes z zagrebškimi in polo z reškimi registrskimi tablicami. V vsakemu vozilu so bili po trije potniki. Šlo naj bi za družine. V nesreči so trije ljudje izgubili življenje na kraju nesreče, še eden pa je kljub hitri pomoči reševalcev umrl v bolnišnici," je za bosanski Dnevni Avaz dejal policist Marijan Simić.

Ogled policije še poteka. Prav tako še vedno ni znan vzrok nesreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:58 21. Junij 2012.

    Video posnetek, če je pa nesreča v SLO, dobimo pa fotografijo iz arhiva, LOL

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.