Pri Bratuškovi o korupciji

Foto: Saša Despot Sestanek pri Bratuškovi Foto: Saša Despot Sestanek pri Bratuškovi Foto: Saša Despot Sestanek pri Bratuškovi
Premierki bodo sporočili, kaj potrebujejo za uspešen boj proti korupciji.
Oglej si celoten članek

Boj zoper gospodarskemu kriminalu in korupciji ostaja ena ključnih prioritet vlade, je po sestanku s predstavniki institucij, pristojnih za boj proti korupciji, poudarila predsednica vlade Alenka Bratušek.

Dogovorili so se, da premierko obvestijo, kaj potrebujejo za še učinkovitejše delo, premierka pa je zagotovila, da bo predloge upoštevala. V nekaterih institucijah so to kadrovske okrepitve, v drugih dodatna oprema. Kljub temu, da je proračun že sprejet, se je Bratuškova zavezala, da bodo dodatna sredstva v ta namen zagotovili.

Sogovorniki so se po njenih besedah strinjali, da je njihova ključna naloga povrnitev zaupanja ljudi v to, da smo pred zakonom vsi enaki. Strinjali so se, da so bili v zadnjem času narejeni koraki naprej. "Smo pa daleč od tega, da bi bili s tem zadovoljni. Ogromno dela nas še čaka," je poudarila Bratuškova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.