Pri delu eksplodiralo, ena oseba poškodovana

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V manjši eksploziji in požaru v objektu v Trnovem je bila poškodovana ena oseba.
Oglej si celoten članek

Policisti so bili okoli 11. ure obveščeni o dogodku na območju ljubljanskega Viča, kjer naj bi po prvih podatkih v eni izmed nenaseljenih stavb v Trnovem pri opravljanju del prišlo do manjše eksplozije in požara na plinski napeljavi. Po doslej znanih podatkih je bila pri tem poškodovana ena oseba, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Osebo, ki se je v kletnem prostoru nahajala sama, so z reševalnim vozilom odpeljali v ljubljanski klinični center.

Požar je pogašen, nevarnosti za okolico ni, policisti pa so kraj dogodka zavarovali in nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Ko bodo vzpostavljeni pogoji, bo opravljen ogled objekta, so še sporočili s PU Ljubljana.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:43 30. Maj 2022.

    pa ne že spet. kaj že spet ? neupoštevanje varstva pri delu !! ko bo pa spet mrtvo, bo pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.