Pri gašenju štirje gasilci poškodovani

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Nekaj po polnoči je pod mostom preko Savinje na Čopovi ulici v Celju zagorela večja količina odpadnega materiala. Pri posredovanju poškodbe pri štirih gasilcih.
Oglej si celoten članek

V požaru so posredovali poklicni gasilci iz Celja in njihovi prostovoljni kolegi iz Babnega. Med gašenjem je ogenj poškodoval plinski vod, ki je napeljan pod mostom, zato je prišlo do uhajanja plina.

Ta je poškodoval štiri gasilce, ki so jih celjski reševalci prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico. Dodatno so bili aktivirani še gasilci PGD Ostrožno. Ob pomoči dežurnega plinovodarja, ki je zaprl plinski vod, so nato gasilci uspeli požar pogasiti, pregledati mesto požara in izmeriti koncentracijo plina.

Ogenj poškodoval most, zato je ta do nadaljnjega oziroma do strokovnega pregleda zaprt, območje pa bodo varovali tudi gasilci, ki bodo nadzorovali koncentracijo plina zaradi morebitnega uhajanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.