Pri Jesenicah umrl motorist

Foto: Andraž Sodja Prometna nesreča motorista Foto: Andraž Sodja prometna nesreča, motorist, Hrušica Foto: Andraž Sodja prometna nesreča, motorist, Hrušica Foto: Andraž Sodja prometna nesreča, motorist, Hrušica Foto: Andraž Sodja prometna nesreča, motorist, Hrušica
Na avtocestnem izvozu Hrušica se je danes okoli 15.35 ure smrtno ponesrečil motorist. Nesreča se je zgodila med prehitevanjem na izvozu iz avtoceste.
Oglej si celoten članek

Policisti so na kraju ugotovili, da je 51-letni motorist, doma iz Kranja, vozil po izvozu iz avtoceste. Pri prehitevanju pred seboj vozečega osebnega avtomobila, je izgubil oblast na vozilom in z motornim kolesom trčil v zaščitno ograjo.

V trčenju je motorist padel in zaradi poškodb umrl na kraju nesreče, so nam sporočili iz kranjske policijske uprave.

Posredovali so gasilci GARS Jesenice, ki so prometno in požarno zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in z vpojnimi sredstvi počistili razlite motorne tekočine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:22 20. Junij 2011.

    No, ta je bil verjetno sam kriv za trk. Glede na njegova leta sem neprijetno presenečen...Toliko stari se običajno vozimo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.