Pri Kamničanu doma našli tri ročne bombe

Foto: PP Kamnik
Foto: PP Kamnik
Kamniški policisti so pri osumljencu doma našli tri ročne bombe, večjo količino denarja ter prepovedane droge.
Oglej si celoten članek

Kamniški policisti so pred tremi dnevi pri 20- in 26-letnemu osumljencu opravili hišni preiskavi. Pri 26-letnem osumljencu so zasegli tri ročne bombe, 875 gramov konoplje, ki je bila pakirana v pvc vrečke po 2 grama in je bila namenjena prodaji. Poleg tega so našli druge predmete, ki so bili potrebni za prodajo. Policisti so zasegli tudi nekaj več kot 3000 evrov denarja. 

Med hišno preiskavo pri 20-letnem osumljencu niso našli predmetov, ki bi bili povezani s kaznivim dejanjem. 

Za 26-letnega osumljenca je preiskovalni sodnik odredil pripor. V preteklosti je že bil obravnavan za premoženjska kazniva dejanja. Kazensko ovadbo pa so podali tudi zoper 20-letnika.

Foto: PP Kamnik zaseg droga

Foto: PP Kamnik zaseg droga

 

 

 

 

 

 

 

dezurni@zurnal24.si 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:23 23. September 2016.

    vsaj nekaj takega bi mogel vsak slovenec imeti doma kmalo bo pokalo kot v siriji

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.