Pri Kamniku trčila tri vozila

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Razmere na cestah so vse prej kot ugodne. To dokazuje tudi hujša prometna nesreča na cesti Mengeš Kamnik.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila okoli 11.45. Maja Ciperle Adlešič iz PU Ljubljana je pojasnila, da so bila udeležena tri vozila. 

"Voznik  osebnega vozila znamke honda je vozil po lokalni cesti iz smeri Most proti Mengeškem polju, pri tem pa zapeljal v križišče kljub prometnemu znaku "stop". S tem je zaprl pot voznici osebnega vozila znamke opel, s katero sta trčila. Takrat je iz smeri Mengša proti Kamniku pripeljal še voznik osebnega vozila znamke suzuki, ki je v izogib trčenju v poškodovani vozili zapeljal z vozišča."

V nesreči je voznik honde utrpel hude voznica, opla in njena sopotnica pa lažje telesne poškodbe. Gasilci so morali eno izmed oseb iz zverižene pločevine izrezati. Vse poškodovane so odpeljali v ljubljanski klinični center. Cesta je bila dlje časa zaprta.

Na cestah strpno!

Ponekod po Sloveniji promet ovira gosta megla, ceste pa so spolzke. Zato svetujemo dodatno previdnost in prilagoditev vožnje razmeram na cesti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.