Pri Luciji zgoreli dve vozili

Foto: Regionalobala.si Nesreča pri Luciji Foto: Jaka Vran/RegionalObala.si Nesreča pri Luciji Foto: Jaka Vran/RegionalObala.si Nesreča pri Luciji Foto: Jaka Vran/RegionalObala.si Nesreča pri Luciji Foto: Jaka Vran/RegionalObala.si Nesreča pri Luciji Foto: Jaka Vran/RegionalObala.si Nesreča pri Luciji Foto: Jaka Vran/RegionalObala.si Nesreča pri Luciji Foto: Jaka Vran/RegionalObala.si Nesreča pri Luciji Foto: Jaka Vran/RegionalObala.si Nesreča pri Luciji
Voznik naj bi obrnil, da bi se rešil kolone.
Oglej si celoten članek


Na cesti med Valeto in Lucijo se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri so bila udeležena štiri vozila.

Po naših podatkih sta zgoreli dve vozili, nesrečo pa naj bi povzročil italijanski voznik, ki je v koloni želel spremeniti smer vožnje.

Magistralna cesta Sečovlje–Portorož je za ves promet zaprta v obe smeri, obvoz je skozi Portorož in Lucijo.

Žrtev v nesreči ni bilo.

Več fotografij si lahko ogledate na spletni strani Regionalobala.si.

Če imate fotografije, nam jih pošljite po spodnjem obrazcu!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.