Pri nas. Nasilna smrt ženske, našli so jo v stanovanju.

Foto: Twitter/Temida
Foto: Twitter/Temida
Našli so jo zgodaj zjutraj, malo pred šesto uro.
Oglej si celoten članek

Na območju policijske postaje Slovenska Bistrica so danes malo pred 6. uro v njeni stanovanjski hiši našli mrtvo žensko. 
Ogleda kraja dejanja še vedno opravljajo mariborski kriminalisti, s Policijske uprave Maribor pa so sporočili, da je kriminalistična preiskava potrdila prve ugotovitve, da je 76-letna ženska umrla nasilne smrti.

Kot so pojasnili na policiji, so za zdaj ugotovili, da je kaznivega dejanja osumljen njen leto dni starejši mož, ki je bil pozneje udeležen v prometni nesreči in se zaradi hudih poškodb zdravi v mariborski bolnišnici.

Ker kriminalistična preiskava še vedno intenzivno poteka, več informacij še vne morejo razkriti. Zaradi interesa preiskave še ne morejo razkriti tudi načina in sredstva, s katerim je bilo dejanje izvršeno, prav tako še vedno ugotavljajo motiv dejanja in okoliščine udeležbe osumljenca v prometni nesreči.

Če bo to mogoče, bodo javnosti več informacij predstavili v prihodnjih dneh. So pa zanikali poročanje nekaterih medijev, da naj bi osumljencu že pred dogodkom izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Spletni Večer je sicer poročal, da je do tragičnega dogodka prišlo v Zlogoni gori pri Oplotnici. Policisti storilcu formalno prostosti še niso odvzeli, ker naj bi po navedbah portala storilec s kraja zločina pobegnil z avtom, nato pa slab kilometer od kraja dogodka treščil v drevo in se ponesrečil.

Časnik je od virov blizu policije še izvedel, da preiskava poteka v smeri umora na zahrbten način, saj naj bi osumljeni soprogo zabodel v hrbet in ji tako preprečil, da bi se lahko branila pred napadom.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.