Pri prečkanju meje v reki Kolpi utonila oseba

Foto: Peter Črnič
Foto: Peter Črnič
Iz reke so truplo potegnili gasilci.
Oglej si celoten članek

Policisti so v ponedeljek zjutraj v črnomaljski občini prijeli sedem tujcev, domnevno državljanov Alžirije, ki so čez Kolpo nezakonito prestopili državno mejo. Zaradi suma, da je bila v skupini še ena oseba, ki ji reke ni uspelo preplavati, so gasilci s čolnom pregledali Kolpo in v Spodnji Preloki našli utopljeno osebo so sporočili s PU Novo mesto.

Na truplu ni bilo ugotovljenih znakov nasilja, zdravnica pa je za pokojnega odredila sanitarno obdukcijo. Policisti nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem identitete osebe, so še zapisali na Policijski upravi (PU) Novo mesto.

Gre že za vsaj tretjo žrtev v zadnjem mesecu, ki je umrla ob poskusu prečkanja reke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:47 30. April 2018.

    Preprostež premalo časa tlačiš to zemljo.

  • 16:41 30. April 2018.

    Kolpo bi lahko preimenovali v Rio Grande.

  • 14:46 30. April 2018.

    In kje so tu kockasti da ne varujejo svojo stran meje?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.