Pri prešanju v glavo dobil pokrov stiskalnice

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Huda nesreča se je zgodila, ko je pri stiskanju grozdja odletel pokrov pnevmatske stiskalnice.
Oglej si celoten članek

V soboto se je v kraju Golek pri Vinici pri stiskanju grozdja zgodila huda nesreča. 58-letnika, ki si je močno poškodoval glavo, so s helikopterjem odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana, so sporočili z novomeške policijske uprave. 

Stiskalnica je bila predelana 

Po prvih ugotovitvah policistov se je nesreča zgodila pri stiskanju grozdja s predelano pnevmatsko stiskalnico, s katere je ob pritisku odtrgalo pokrov in ga odbilo v glavo 58-letnika. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo zbiranje obvestil. Z ugotovitvami bodo seznanili pristojno tožilstvo, so povedali na policiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:38 24. September 2013.

    Seveda, če jo je namesto z vodo filal z zrakom.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.