Pri prodaji bo svetoval Citigroup

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Sod je za finančnega svetovalca izbral ameriško banko.
Oglej si celoten članek

Slovenska odškodninska družba (Sod), ki vodi postopek prodaje slovenskega telekomunikacijskega operaterja Telekoma Slovenije, je za finančnega svetovalca pri prodaji operaterja izbrala ameriško banko Citigroup.

Povabilo za izbor finančnega svetovalca je Sod poslal 15 pomembnejšim mednarodnim finančnim institucijam. Do roka so prejeli 12 ponudb, kot najboljši ponudnik pa je bil izbran Citigroup Global Markets, so danes sporočili iz Soda.

Ob tem poudarjajo, da so reference družbe Citigroup "obsežne in kvalitetne" - med drugim je bila družba finančni svetovalec pri prodaji Telekoma Srbija in romunskega operaterja Romtelecom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.