Pri teh letih brez čelade na mopedu povzročil nesrečo

Foto: Andrej Leban Moped
Včeraj okoli 18.20 je bila PU Ljubljana obveščena o prometni nesreči na Topniški ulici v kateri je bil udeležen 89-letni voznik mopeda.
Oglej si celoten članek

Policisti so ugotovili, da je vozil po kolesarski stezi ob desnem robu Topniške ulice v Ljubljani iz smeri Peričeve ulice proti Dunajski cesti in zaradi vožnje preblizu desnega roba z desnim pedalom trčil v betonski robnik in pri tem padel po vozišču. V nesreči je utrpel telesne poškodbe in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Ljubljana.

Med vožnjo ni imel na glavi pripete homologirane varnostne čalade, zato so mu izdali plačilni nalog.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.