Pri Tolminu se je ponesrečil padalec

Foto: A. L. Nesreča padalca Foto: A. L. Nesreča padalca Foto: A. L. Nesreča padalca Foto: A. L. Nesreča padalca
Pod Mrzlim vrhom nad vasjo Volarje pri Tolminu se je ponesrečil jadralni padalec.
Oglej si celoten članek

Na pomoč je prišel vojaški helikopter, ki je okoli 10 minut krožil nad vrhom in iskal sledi, kje je padalec italijanske narodnosti padel. Iz helikopterja jim ga je uspelo nato končno locirati, potem ko so zagledali del njegovega padala, saj je padel na zelo strmem in nedostopnem gozdnatem področju.

Po jeklenici so se nato k njemu spustili reševalci, ki so ga pripravili za prevoz s helikopterjem, zaradi česar so ga morali tudi prenesti po strmem pobočju nekoliko navzgor.

Ponesrečenca so reševalci nato s helikopterjem že prepeljali v jeseniško bolnišnico. Včeraj je bilo to samo v Soški dolini tretje posredovanje helikopterja zaradi pomoči pri nesrečah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.