Pri Vodicah trčilo šest vozil

Foto: Žurnal24 prometna nesreča, Vodice, zastoj Foto: Žurnal24 prometna nesreča, Vodice, zastoj Foto: Žurnal24 Ponekod na Dolenjskem in v okolici Ljubljane je zmanjšana vidljivost zaradi megl Foto: Žurnal24 zastoj, Vodice, avtocesta Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 zastoj, Vodice, avtocesta
Na gorenjski avtocesti pri priključku Vodice v smeri Ljubljane je trčilo šest vozil. Nastajajo daljši zastoji.
Oglej si celoten članek

Okoli 7. ure je bil OKC Ljubljana obveščen o prometni nesreči pred izvozom za Vodice v smeri Ljubljane. "Po do zdaj zbranih podatkih je udeleženih šest vozil. Gre za nesrečo z materialno škodo. V smeri proti Ljubljani je kar precej gneče in nastajajo občasni zastoji. Priporočamo obvoz ali drugo relacijo," nam je povedala Maja Adlešič s PU Ljubljana in dodala, da policisti nesrečo še obravnavajo. Po naših informacijah je čakalna doba v okolici Vodic eno uro. Oglejte si galerijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.