Pričakovano - zastoji proti morju

Foto: Žurnal24 Do razjasnitve vseh okoliščin bo stran prevozi.org začasno onemogočena. (Foto: i
Počitniške migracije so že v polnem zamahu. Na slovenskih cestah so bili zastoji zlasti proti morju, tudi pred prehodom Gruškovje.
Oglej si celoten članek

Po podatkih Prometno-informacijskega centra je bil tudi še v večernih urah promet na mejnih prehodih Obrežje in Gruškovje pri vstopu v državo zgoščen. 

Čez dan je bila največja gneča in tudi najdaljša čakalna doba na Gruškovju. Zastoji so nastajali še na gorenjski avtocesti pred viaduktom Peračica proti Ljubljani, na cestah Koper- Šmarje- Dragonja v obe smeri ter Koper- Izola- Portorož.

Kamera: Mejni prehod Gruškovje, pogled proti Hrvaški


Na primorski avtocesti je zaradi obnovitvenih del do ponedeljka popolna zapora priključka Vrhnika (tako izvozov kot uvozov na AC). V tem času bo dostop z avtoceste do Vrhnike možen preko priključkov Brezovica ali Logatec. Popolna zapora bo tudi prihodnja dva tedna.

Kamera: AC Ljubljana - Koper, pri Brezovici

Zapore zaradi prireditev
Zaradi prireditev je danes med 20. in 6. uro ter v nedeljo med 16.30 in 18.30 uro popolna zapora glavne ceste Celje-Zidani most v Laškem. Obvoz bo urejen samo za osebna vozila. Za tovorna vozila je obvoz po cesti Trojane-Zagorje.

Pestro tudi na Hrvaškem

Na avtocesti A1 med Zdarom in Splitom je zaradi hude prometne nesreče promet popoldan potekal počasi. Na izvozu z istrskega ipsilona proti mejnima prehodoma Plovanija in Kaštel je bila kolona vozil dolga okoli 11 kilometrov. Na vseh cestah proti morju ter proti notranjosti države pa so opazili povečan promet.

Povečan je bil tudi promet na avtocesti A2 Zagreb- Macelj v smeri mejnega prehoda Macelj.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.