Pričakuje, da bo Juncker izbral njo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Evropska poslanka iz vrst SD Tanja Fajon pričakuje da bo prihodnji predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker pri izbiri razsojal tudi na podlagi izkušenj iz evropske politike.
Oglej si celoten članek

S tem je namignila, da bi morala biti po tem kriteriju izbrana ona, saj ima že več kot 13-letne izkušnje iz spremljanja evropske politike. "Institucije mi niso nove, prav tako ne delo v Bruslju in če se bo nova Evropska komisija tako odločila, bom to skušala prevzeti z vso odgovornostjo," je dejala Fajonova.

Ujeli vlak, da lahko izbiramo resor

Meni, da bi bilo bolje izbrati samo enega in ne treh kandidatov, a "s tem vsaj lovimo tisti vlak, da bomo morda še lahko imeli besedo tudi pri porazdelitvi resorjev, da resnično ne bomo prisiljeni, da v zadnji minuti vzamemo tisto, kar je ostalo na mizi".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:29 1. Avgust 2014.

    Tanja je omogočila Albanski mafiji prost pretok po evropi !!

  • 18:54 31. Julij 2014.

    Od vseh bebcev, bedakov in klovnov , ki so na spisku je edino Fajonova primerna !! Upam, da bo Juncker …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.