Pridelano v Strunjanu

Foto: Žurnal24 Logotip kolektivne znamke Strunjan, ki naj bi pripomogla k večji prepoznavnosti
Kolektivna znamka. Za ponudbo krajinskega parka.
Oglej si celoten članek

Prepoznavnost. “Skoraj eno leto že pripravljamo projekt za enotno in celovito podobo Krajinskega parka Strunjan (KPS) in vsega, kar se v njem dogaja, da bi postali prepoznavnejši,” je na predstavitvi postopka podelitve pravice do uporabe kolektivne znamke Strunjan za tamkajšnje kmetijske pridelovalce povedal Marko Starman, direktor zavoda KPS.

Logotip znamke je oblikoval Sergio Gobbo. “Uporabljali bi jo za pridelke, prehrambne izdelke in storitvene dejavnosti, kot so prenočitve in gostinstvo,” je napovedal. Tako bi strunjanske izdelke in ponudbe naredili prepoznavnejše in kakovostnejše, hkrati pa bi spodbujali sonaravne načine pridelave in turizma ter obdržali tradicionalno kmetijstvo in kulturno krajino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.