Prihaja aprilsko vreme

Foto: Žurnal24 Dežnik v prihodnjih dneh le imejte s seboj. (Foto: Shutterstock)
Velikonončna nedelja bo še bogata s sončnimi žarki, že jutri pa bodo pogostejše plohe. Do konca tedna nas čaka pravo aprilsko, spremenljivo vreme.
Oglej si celoten članek

"Danes bo še sončno. Začenši z jutrišnjim dnem pa bodo pogostejše plohe. Jutri predvsem v popoldanskem času. Torek pa bo kot kaže najbolj oblačen dan, padavine se lahko zavlečejo tudi v noč na sredo," je za zurnal24.si povedal dežurni meteorolog Brane Gregorčič.

 

Danes se bo živo srebro povzpelo do 23 stopinj Celzija. V naslednjih dneh pa bo malce hladneje. "Jutri bo še okoli 20 stopinj Celzija, v torek, sredo in četrtek pa se bodo temperature gibale med 15 in 19 stopinjami Celzija," napoveduje Gregorčič. Jutranje temperature bodo podobne današnjim, kot posledica oblačnosti pa so lahko še malce višje.

 

Spremenljivo vreme lahko pričakujemo še vse do konca tedna, ki je pred nami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.