Prihaja dež, Arso za ponedeljek z novim opozorilom

Foto: Epa
Foto: Epa
Vreme: ponoči bo oblačno in deževno, do jutra pa bodo padavine povsod ponehale.
Oglej si celoten članek

V zahodnih krajih se bo delno zjasnilo, po nižinah v notranjosti bo nastalo nekaj megle. Jutranje temperature bodo od 1 do 6, v alpskih dolinah malo pod 0 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

V ponedeljek bo spremenljivo oblačno, predvsem sredi dneva in popoldne bodo nastajale krajevne plohe. Pihal bo okrepljen severni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 14, na Primorskem okoli 16 stopinj Celzija.

Arso opozarja: V ponedeljek sredi dneva in popoldne lahko sunki severnega vetra ponekod v severni in severovzhodni Sloveniji presežejo hitrost 70 km/h.

Obeti: v torek bo zjutraj pretežno jasno in mrzlo, marsikje bo slana. Čez dan bo po večini sončno z nekaj spremenljive kopaste oblačnosti. Pihal bo severozahodni veter. V sredo bo zmerno do pretežno oblačno, zjutraj bo ponekod še možna slana. Čez dan bo zapihal jugozahodni veter.

Vremenska slika: nad večjim delom Evrope je ciklonsko območje. Vremenska fronta bo ponoči prešla Slovenijo. Pred njo k nam od jugozahoda še priteka razmeroma topel in postopno bolj vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Zvečer bo v severni Italiji in ob severnem Jadranu pričelo deževati. Ponoči bo dež prehodno zajel vse sosednje pokrajine. V ponedeljek bo spremenljivo oblačno, pojavljale se bodo krajevne plohe. Pihal bo okrepljen severni veter.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:03 26. Marec 2023.

    Tale ''opozorila'' lahko mirno odstranite s portala!!!!!

  • 17:06 26. Marec 2023.

    Zakaj opozorilo, saj vsi vemo da bo aprila dežja več kot sonca in prav je tako.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.