Prihaja najbolj sveže na sceni

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Legende so vedno sveže na sceni in tokrat vam predstavljamo novo legendo ter največjo inovacijo leta - Laško Nepasterizirano.
Oglej si celoten članek

Z inovacijo Laško na sceno postavlja izjemno pitno svetlo pivo v novi ikonični steklenici z retro pridihom, ki nosi sproščen značaj, zgrajen s polnostjo okusa, prijetno svežo hmeljno aromo in avtentično grenčico legendarnega slovenskega piva. 

A kar je najpomembnejše, novo Laško Nepasterizirano ponuja edinstveno bogato svežino, ravno pravšnjo za lahkotna druženja v toplih dneh. Ustvarjen je namreč po posebnem postopku iz čistega sladu po tradicionalni recepturi z rokom trajanja 12 tednov. 

Foto: Žurnal24 laško

Osvežite se in značaj svežega na sceni delite tudi z ostalimi z uporabo #Nepasterizirano.


“Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!“

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.