Prihodnost mobilnih iger

Foto: Žurnal24 N-Gage uporabnikom ponuja širok spekter iger - od športnih in arkadnih iger do s
Nokia je lasnirala storitev Nokia N-Gage mobilne igre, ki vključuje še več iger, nove kompatibilne naprave in razširjeno spletno ponudbo.
Oglej si celoten članek

N-Gage je storitev, s katero Nokia svojim uporabnikom ponuja igre, ki so bile zasnovane posebej za mobilne naprave. Storitev je na voljo za uporabnike Nokiinih naprav N-serije in drugih naprav, ki so zasnovane na platformi S60 3rd Edition.

Storitev omogoča preprosto iskanje, test, nakup in igranje visoko kakovostnih mobilnih iger kot tudi povezavo s prijatelji in drugimi igralci v N-Gage Areni, to je Nokiini spletni skupnosti za mobilne igre. Na voljo je širok spekter različnih iger, ki jih razvijajo vodilni založniki.

Z aplikacijo N-Gage na svoji napravi uporabniki lahko oblikujejo sezname prijateljev, pošiljajo in sprejemajo zasebna sporočila ter sodelujejo v klepetalnici. Ob tem lahko z igranjem iger in sodelovanjem pri aktivnostih spletne skupnosti zbirajo N-Gage točke. Do spletnega portala N-Gage lahko dostopajo tudi preko osebnega računalnika, kjer prav tako lahko sodelujejo v različnih aktivnostih, ki so na voljo na spletnem portalu, kupujejo nove igre in jih prenašajo na svoje naprave, ki so kompatibilne z N-Gage.

Preden je Nokia lansirala N-Gage, je storitev testirala med uporabniki programa N-Gage First Access. V obdobju osmih tednov delovanja je program obiskalo več deset tisoč uporabnikov iz več kot sto držav. “Z N-Gage First Access smo kot prvim ponudili možnost testiranja N-Gage uporabnikom Nokie N81 in z njihovo pomočjo smo še izboljšali uporabniško izkušnjo,” je povedal podpredsednik za področje iger pri družbi Nokia Jaakko Kaidesoja.

Aplikacijo N-Gage lahko naložite na svojo mobilno napravo ali osebni računalnik na njihovi spletni strani. Nove igre, funkcije in kompatibilne naprave se sproti dodajajo. Cena za igro bo po pričakovanjih znašala med šest in deset evrov za igro, pred nakupom pa je za vse igre na voljo brezplačno testiranje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.