Prijavil pijanega voznika in dobil globo

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Prijavil pijanega voznika, potem pa tudi sam nastradal.
Oglej si celoten članek

"Včeraj okrog 20.40 ure je bila PU Ljubljana s strani občana obveščena o nezanesljivi vožnji voznika kombija rumene barve, ki vozi v smeri Malenc in  nato proti Grosupljemu. Prijavitelj je vozil za voznikom kombija in sporočal smer vožnje," so sporočili policisti. 

Policist operater je v pogovoru s prijaviteljem zaznal, da bi lahko bil vinjen tudi on.

Ko so na Litijski cesti ustavili voznika kombija, so ugotovili, da je res vozil pod vplivom alkohola (1,10 mg/l), voznika pa so pridržali.

Postopek pa so opravili tudi s prijaviteljem, ki v krvi ni imel dosti manj alkohola, izmerili so mu 0,71 mg/l in mu prepovedali nadaljno vožnjo. Oba čaka obdolžilni predlog. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 18:26 5. Junij 2017.

    nekateri vozijo še bolj počasi ko so pijani in ni ogrožanja,ampak policaji kaznujejo brez milosti ravno takega ki bo zagotovo …

  • 12:50 4. Junij 2017.

    sto posto policaj v postopku voluhar pijanček ,ki ščiti pijančke ali hoče ubiti nosečo nič krivo nosečnico ljudje sram vas …

  • 20:58 3. Junij 2017.

    A budale ljudi moji ! To je kazen za izdajstvo brata po alkotu !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.