Prijeli avtocestnega tatu

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Krški policisti prijeli avtocestnega tatu.
Oglej si celoten članek

Krški policisti, ki so jih v noči na četrtek obvestili o tatvini na bencinskem servisu na avtocestnem postajališču Zaloke, so na avtocestnem postajališču Starine v okolici Novega mesta izsledili vozilo, v katerem se je med moško četverico skrival 20-letni osumljenec tatvine. Odvzeli so mu prostost, zaradi kaznivega dejanja tatvine pa ga bodo ovadili.

S Policijske uprave (PU) Novo mesto so sporočili, da naj bi osumljenec izkoristil odsotnost osebja bencinskega servisa, iz blagajne vzel gotovino in pobegnil z osebnim avtomobilom. Po delnem opisu vozila, s katerim se je odpeljal, so policisti izsledili avto, v katerem so bili štirje moški, stari od 18 do 46 let, 20-letni osumljenec pa se je med policijsko kontrolo skrival za avtomobilskim sedežem, so še sporočili s PU Novo mesto.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:48 20. Julij 2013.

    Zato , da ne bi pogruntal , da gre za NM Švedsko sodrgo !

  • 18:32 19. Julij 2013.

    Ja ker še malo pa bo pri nas makadam... to pa ne zgleda ane.

  • 15:59 19. Julij 2013.

    Zakaj pa slika iz nemške avtoceste?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.