Najemnik gojil konopljo, prijeli lastnika stanovanja

Foto: PU Kranj Gojenje konoplje Foto: PU Kranj Gojenje konoplje
Po zaslišanju so ga izpustili na prostost in pridržali najemnika.
Oglej si celoten članek

Koprski policisti so pridobili informacije, da se v stanovanju goji prepovedano drogo konoplja. "To se je potrdilo, ko so 16. januarja na podlagi odredbe sodišča opravili preiskavo stanovanja in drugih prostorov," pojasnjuje Anita Leskovec iz PU Koper. "Našli so posebej prirejen prostor za hidropnično gojenje prepovedane droge konoplja, s 100 rastlinami, poleg tega pa še 3.485 gramov posušenih vršičkov prepovedane droge konoplja in druge pripomočke, namenjene za nadaljnjo preprodajo."

Policisti so Koprčana, lastnika stanovanja, pridržali in ga s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku okrožnega sodišča v Kopru, ki pa ga je po zaslišanju izpustil na prostost.

"Z nadaljnjo preiskavo so namreč policisti ugotovili, da je stanovanje oddajal 51-letniku iz Portoroža, ki so ga pridržali, zaslišali, in ga 21. januarja privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku koprskega okrožnega sodišča," razlaga Leskovškova. "Ta je zoper njega odredil pripor."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.